Vi har flyttet lokaler!

Rett før påske, så iverksatte jeg en prosess for å utvide både plass og videre drift ved studioet!
Så nå er Per Olav Olsen Studio flyttet til nye og flotte lokaler i Erfjordgata 8, på Storhaug!
Studioet har nå lokaler på Elefant Workspace, som er en stor og meget interessant arena for mange kreative bedrifter. Jeg er veldig glad for å bli en del av dette miljøet, og de nye lokalene er mye større og åpnere enn før! Driften skal fortsette som vanlig med kveldskurs og dagundervisning, og jeg har nå også mye bedre plass til å realisere egne prosjekter. I tillegg til kveldskursene og dagundervisningen, så kommer det også etter hvert flere tilbud, som f.eks. Workshops, demoer og helgekurs i ulike disipliner og teknikker. Disse vil bli annonsert her i god tid! Det er massevis av ledig plass nå på kveldskurs og dagundervisning, så bare se info om kurs på nettsiden her. Det er lagt opp til god avstand, og vi har alle nødvendige coronatiltak på plass. Så nå er det bare å melde seg på, og jeg gleder meg til å treffe dere i mine nye omgivelser! Nå kan jeg for alvor se frem imot en god utvikling videre for å sementere et godt miljø for alle som har interesse av å bli nærmere kjent med Klassisk figurativ tradisjon i maleri og tegning!

Vel Møtt!

Per Olav Olsen

Close

Per Olav Olsen Studio

Atelier For Klassisk Figurativt Maleri

Per Olav Olsen Studio

Atelier For Klassisk Figurativt Maleri