Velkommen til vår offisielle nettside!

Nå er omsider nettsiden lansert! 

Etter en lovende start i sommer så er nå også den digitale presentasjonen på plass. 

Her ved studioet er det allerede et inspirerende aktivitetsnivå med elever på både dag og kveld, samt at jeg selv endelig har fått et godt produksjonslokale som fungerer helt supert! Her inne kan du finne informasjon om ledige kurs, portrett oppdrag, kommende workshops, arrangement/events, egne prosjekter samt informasjon om virksomheten forøvrig etterhvert som det utvikler seg. Her finnes også en galleriside, der man kan se mine utvalgte arbeider. Siden jeg nå er i gang med en serie helt nye verk, så vil galleridelen av siden bli oppdatert fortløpende etterhvert som jeg fullfører nye prosjekter. Noen av verkene er også tilgjengelige for salg, og tilgjengelige verk vil også bli informert om i takt med produksjonen fremover. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått et god plassering i hjertet av Stavanger, og responsen er allerede over all forventning! Jeg gleder meg videre til å fortsette å gjøre mitt for at miljøet for Klassisk figurativt maleri skal kunne vokse og ha sin naturlige plass i denne flotte byen! 

Tusen takk & Velkommen! 

mvh, 
Per Olav Olsen 

Direktør for Per Olav Olsen Studio.

Close

Per Olav Olsen Studio

Atelier For Klassisk Figurativt Maleri

Per Olav Olsen Studio

Atelier For Klassisk Figurativt Maleri